contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

xeniavillafranca.jpg

Documentary

Noen opplevelser her i livet er så sterke og brutale at de kan endre alt du tror på sånn umiddelbart. Det erfarte jeg da min bestevenninne mistet sin datter. En augustdag for mange år siden stod jeg for første gang i sykehuskapellet i Tønsberg. Jeg skulle fotografere begravelsen til hennes vesle pikebarn som hadde fått navnet Majken Helena. Hun døde i mors mage. Det var kun begravelsesagenten og jeg som var i sykehuskapellet denne varme augustdagen. Vi sang en salme, ba en bønn og var enig om at hun var ett vakkert barn. Begravelsesagenten hadde plukket små rosa roser i egen hage som hun hadde lagt oppi kisten. Vi gråt stille begge to. Det var en hjerteskjærende historie, moren til Majken Helena var syk og knust av sorg, hun klarte ikke å være der. Selv var jeg helt nummen og turte nesten ikke å tenke på hvilken bunnløs sorg min bestevenninne gikk igjennom, det var for sterkt. Jeg laget et album av Majken Helena og tenkte at det var en utrolig fattig trøst. En varm augustdag, nøyaktig syv år og syv dager senere satt jeg i det samme sykehuskapellet. Det var andre gang jeg var her. Jeg skulle begrave mine egne to tvillinggutter. De levde i 15 minutter før de døde i armene mine. så kort kan et liv være, men savnet og den ensomme sorgen varer ett helt liv.

I ett år fulgte jeg min gode kollega, journalist Lene Wikander sin brystkreft prosess. Jeg tok bilder av behandlingene, og filmet henne med et rølpa pocketkamera. Hun skrev ærlig og usminket om kreften sin i bloggen www.tarapi.no. Blogginnleggene hennes om brystkreften og bildene jeg tok, ble til boken "Fuck tante Augusta" På boklanseringesdagen viste vi denne filmen som oppsummerer noe av det hun gikk igjennom dette året med brystkreft.